Ochrana osobných údajov + implementácia GDPR

Akčná ponuka
Kód produktu:
AD1
Pôvodná cena:
379,00 €
Ušetríte:
150,00 € (39%)
Vaša cena:
229,00 €
Popis

Dokumentácia by bola vypracovaná v papierovej aj elektronickej podobe a zahŕňa :

Identifikácia spracovateľských operácií
pridelenie právnych základov spracúvania
práva dotknutých osôb
Informačná povinnosť
bezpečnostná smernica
bezpečnostný projekt pre IS
Spracovateľské zmluvy
Formulácia povinne poskytovaných informácií a určenie spôsobu ich poskytovania
Zabezpečenie preukázateľného oboznámenia poučenia oprávnených osôb
Vypracovanie záznamov o spracovateľských činnostiach
Analýza tokov osobných údajov
dodatky pre zamestnancov / SZČO/ Dohodári
Zmluvy o zabezpečovaní služieb OOÚ a zastupovanie pred Úradom na ochranu osobných údajov - Zodpovedná osoba
Zastupovanie subjektu v prípade kontrolnej činnosti zo strany Úradu na ochranu osobných údajov na dobu neurčitú
 
Dokumentácia ktorá musí byť súčasťou Vašej webovej stránky :
 
práva dotknutých osôb
Informačná povinnosť

CENA za všetko : 229 EUR bez DPH jednorazovo ( sme platci DPH ) ( vrátane zastupovania na dobu neurčitú )
 
 

V prípade že máte záujem o vypracovanie dokumentácie k ochrany osobných údajov spoločne s implementáciou GDPR poprosím Vás o tieto informácie :

IČO, počet zamestnancov / SZČO , či máte účtovníčku externú alebo zamestnanú, počet dohodárov, hlavná činnosť firmy, či máte webovú stránku,či máte nejaké monitorovacie zariadenie ( kamery , dochádzka a pod. ), ak máte prevádzku jej adresu, ostatné info si doplníme podľa ORSR

 

 

Základné informácie

Štandart BPPO, s.r.o

Jelšavská teplica 1
Gemerské teplice
049 16
+421 904 438 906
+421 902 074 235
standartbppo@gmail.com IČO : 50 256 220
DIČ: 2120264619
IČ DPH : SK 2120264619
Vytvorené službouWebnode E-shop